Motorkondensator.no ble startet som en liten “etterlever” etter Bleken Elektronikk og Elektroshop.no, og er per i dag en raskt voksende leverandør av kondensatorer og annet tilbehør med lager i Norge. Vi har solgt motorkondensatorer og annet tilbehør i flere år, og leverer raskt og rimelig både til private, bedrifter og offentlig. I juni 2023 endret vi driftsform fra ENK til AS, og heter nå Motorkondensator AS.

Vi har erfaring med leveranse til alt fra små enkeltreparasjoner, ekspressleveranser på tvers av landet, til større offentlige prosjekter. For privatkunder tilbyr vi betaling via Vipps eller bankkort/kredittkort i nettbutikken. For bedrifter/offentlig tilbyr vi kreditt etter avtale – ta kontakt med oss.
Alle priser på nettsiden er inkl. mva.

Varer sendes normlt sett ut samme dag – eventuelt senest neste virkedag avhengig av bestillingstidspunkt. Vi tilbyr frakt via Bring og deres tjeneste “Pakke i postkasse”. Veldig små ordre sendes som brev. Vi kan også tilby andre fraktmetoder på forespørsel – som Bedriftspakke, Ekspress over natt, m.m..
Ved kjøp over 499,- i nettbutikken tilbys gratis frakt.

Vi jobber med å utvide vårt varesortiment, og ser du noe som du savner, så ikke nøl med å kontakte oss – så kan vi se om vi kan hjelpe – eventuelt veilede.